• Vežbe istezanja

  Vežbe istezanja

  Strečing (vežbe istezanja) je izuzetno važan za regeneraciju tela svakog aktivnog čoveka. On neguje mišiće koji se naprežu sportskim ili radnim aktivnostima, održava ih fiziološki dugim i dovoljno elastičnim. Time sprečavamo povrede insercija i mišića, kao i hronična preopterećenja koja nastaju jednoličnim napinjanjem. Zato je potrebno da strečingu redovno posvećujemo pažnju.

 • Vežbe istezanja - Prikaz

  Vežbe istezanja - Prikaz

  Oni koji se ne bave sportom treba da vežbaju najmanje 2x dnevno po 15 minuta.
  Na početku preporučujemo vežbanje svakog dana, bar prvih mesec dana.
  Istežemo se u smeru od glave ka nogama.

 • Vežbe "Pet tibetanaca"

  Vežbe "Pet tibetanaca"

  Tibetanci su kao predivan veliki park. Svaki put kada šetamo njim, otkrivamo nove, dosad nepoznate biljke. I tako pri svakoj poseti, kući odnosimo vredna, duboka i impresivna saznanja.

 • "Pet tibetanaca" - Vežbe za opšte zdravlje

  "Pet tibetanaca" - Vežbe za opšte zdravlje

  Ove vežbe pomažu u održavanju optimalnog nivoa hormona. Kada sve žlezde endokrinog sistema funkcionišu u savršenoj harmoniji, telo ima mnogo više energije, vitalnosti i manje neprijatnosti. Veoma često se dešava da, kada jedna žlezda ne radi pravilno, ostale takođe prestaju da vrše svoju pravu funkciju. Pored toga, ukoliko balans hormona nije dobar, čovek lako gubi raspoloženje, čak se i razboli.

 • Kako izabrati pravu masažu?

  Kako izabrati pravu masažu?

  Gde god se okrenete reklama za masaže. Da li vam je masaža stvarno potrebna? Ako jeste, kako odabrati pravu? Imate mnogo pitanja vezanih za masažu, koja vas muče, a na koja nemate odgovor. Nadamo se da će vam ovaj tekst pojasniti neke nedoumice i dati odgovor na neka pitanja.

Saznajte novosti
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .