• Kolagen - Najvažnija belančevina u ljudskom organizmu

  Kolagen - Najvažnija belančevina u ljudskom organizmu

  Deficit kolagena se mora nadoknaditi da bi se očuvalo zdravlje organizma.

 • Bolovi u leđima - spondilartritis

  Bolovi u leđima - spondilartritis

  Indikacija: spondilartritis, bolovi u ledjima, pomeranje zglobnog diska

 • Šta su bolesti zglobova

  Šta su bolesti zglobova?

  Osteoartroza (OA) je bolest zglobova gde dolazi do oštećenja ili gubitka zglobne hrskavice, kao i do promena u kostima i susednim mekim tkivima. Generalno OA je u porastu nevezano za pol i njena rasprostranjenost se povećava sa godinama starosti,  postaje najčešća bolest zglobova.

 • Geladrink proiyvodi

  Rezultati kliničke studije o GelaDrink-u

  GELADRINK Forte je trenutno jedini sveobuhvatni proizvod u svetu sa dejstvom koje je  potvrđeno kliničkom studijom po zahtevnim pravilima  “ medicine zasnovane na dokazima“ (Evidance Based Medicine) na čelu sa prof. MUDr. Karelom Pavelkom, DrSc, direktorem Instituta za reumatologiju u Pragu i predsednikom Reumatološke asocijacije Češke Republike.

 • Rizartroza - Artroza šake

  Rizartroza - Artroza šake (rizartritis)

  Šta je to rizartroza? Koga to interesuje? Još jedna doktorska priča, odnosno tema za kongrese i stručne rasprave. Sve su ovo misli koje vam prolaze kroz glavu dok čitate naslov.

 • Lecenje gihta

  Giht - Kako se leči?

  Mi nismo skloni da kroz sistematske periodične preglede kontrolišemo svoje zdravlje. Ako se i desi da odemo kod doktora, to činimo kad nas nešto zaboli. U okviru pregleda uglavnom se napravi opšti internistički pregled i daju se krv i urin na analizu. Može da nam se desi da nas ništa ne boli, a doktor nam kaže da se javila hiperuricemija – HU.

 • Najčešća pitanja o reumatskim bolestima

  Najčešća pitanja o reumatskim bolestima

  Reumatske bolesti predstavljaju skup različitih bolesti ne uvijek jasnog porijekla, toka i posljedica, a karakterišu ih smetnje pri pokretima u mišićima, tetivama, kostima ili zglobovima.

Saznajte novosti
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .