Donet d.o.o.
Terazije 42/II - Beograd
info@donetbg.com
+381 11 2687 066

Osnovano 2002

DONET d.o.o. je domaća kompanija sa sedištem u Beogradu.

Na svom početku kompanija je na tržište Srbije plasirala pelene za inkontinenciju, da bi od 2006 godine postala ekskluzivni zastupnik češke firme Orling, za Srbiju i ostale zemlje bivše Jugoslavije, u prodaji i distribuciji suplemenata iz brenda Geladrink.

Geladrink ima urađenu kliničku studiju, koja je objavljena na kongresu EULAR-a ( Evropska liga protiv reumatizma – najviši organ evropskih reumatologa koji određuje pravce terapije reumatskih oboljenja) u Barseloni 2007 godine.

Klinički je ispitan pod rukovodstvom prof. MUDr. Karla Pavelky, DrSc. , direktora Reumatološkog instituta u Pragu i jedini je dodatak ishrani, koji ima ovakvu studiju.

Počeli smo sa dva proizvoda (geladrink fast i geladrink forte) da bi 13 godina kasnije našu paletu činilo 15 proizvoda koji pokrivaju značajan broj specijalnosti iz oblasti medicine – reumatologiju, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ortopediju, sportsku medicinu, endokrinologiju, neurologiju, ginekologiju, vaskularnu hirurgiju, dermatologiju, imunologiju, hematologiju.

DONET d.o.o. je domaća kompanija sa sedištem u Beogradu.
GelaDrink proizvodi

GelaDrink proizvodi

Proizvodi koje sada imamo u našoj paleti su: Geladrink fast, Geladrink forte, Geladrink forte kesice, Geladrink artrodiet, Geladrink Ferritin, Geladrink perpetuum, Geladrink Junior, Geladrink SportAktiv, Geladrink Vegan, Calcidrink, Imunitin, Dermatin kapsule, Dermatin prah, Venalin, Felicitex.

Sa bazom od preko 30000 korisnika sa kojima smo u direktnom kontaktu imamo pravi uvid u rezultate korišćenja Geladrink suplemenata i samim tim opravdanost godišnjeg rasta broja korisnika i veliku zastupljenost naših proizvoda kako na tržištu Srbije tako i ostalih zemalja bivše Jugoslavije.

Saznajte novosti
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .