Politika privatnosti

Sajt bolesti-zglobova.com koristi  i cookies, ili internet kolačiće - jednostavne tekstualne datoteke koja se čuvaju u Vašem internet pretraživaču dok posećujete naš veb sajt. Internet kolačići mogu sadržati informacije o tome koje ste stranice posetili, koji pretraživač koristite, kao i ostale statističke podatke koji nam pomažu da shvatimo kako koristite naše veb stranice.

Sajt bolesti-zglobova.com koristi servise koje obezbeđuju treća lica i koja u naše ime, putem interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost naših Web stranica, odnosno na taj način se prikupljaju informacije o Vašim posetama našoj stranici i interakciji sa našim oglašavanjima., a sve u cilju kako bi se izmerila efikasnost oglašavanja.

Lični podaci koje prosledite sajtu bolesti-zglobova.com u svrhu dobijanja proizvoda biće tretirani u skladu sa našim dokumentom o zaštiti privatnosti na mreži.

Lični podaci Kupca neće biti dostavljani trećim licima, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obaveza. Svi podaci o Kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo onima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svaka poseta našem sajtu bolesti-zglobovi.com, kao i kupovina, znači da ste pročitali uslove Politike Privatnosti i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da napustite stranicu i ne koristite ovu prezentaciju.

Saznajte novosti
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .