Geladrink Artrodiet
Geladrink Artrodiet
Geladrink Artrodiet sastav

Geladrink Artrodiet

Prodajna cena5200.00 din.
ŠTITI ZGLOBNA TKIVA, SRCE I JETRU

OSEĆATE TRNJENJA I ŽARENJA U RUKAMA I NOGAMA?

 • Obnavlja krvne sudove i poboljšava cirkulaciju
 • Smanjuje nivo štetnog homocisteina, štiti jetru i srce
 • Zaustavlja polineuropatski bol uzrokovan dijabetesom i diskopatijom
 • Zaštita tetiva, ligamenata i mišića
 • Pakovanje za mesec dana

Ili naručite putem telefona:

+381 11 3610256    +381 11 2687066

+381 65 2706706   +381 65 3844469

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Geladrink Artrodiet je prirodni preparat namenjen zaštiti srca i krvnih sudova, zaštiti i očuvanju zglobova, kao i obnavljanju jetre i žučnih puteva.

Namenjen je osobama sa rizikom od bolesti srca i krvnih sudova, sportistima (sportske povrede zglobova), kao i osobama sa prekomernom fizičkom aktivnošću.

Takođe se koristi i protiv zujanja u ušima i vrtoglavica nastalih kao posledica loše cirkulacije i oštećenja nerava, kao i za zarastanje rana (dekubitusa) nastalih kao posledica višegodišnjeg dijabetesa kao i za epitelizaciju tkiva.

SASTAV GELADRINK ARTRODIET

Glavna snaga ovog preparata je u njegovom sastavu:

KOLAGEN 

Deluje na zidove krvnih sudova i sprečava dalje taloženje holesterola, povećava njihovu elastičnost i doprinose očuvanju pravilne funkcije srca i krvotoka.
Deluje na sva vezivna tkiva: kože, jetre, slezine, pluća, krvnih sudova i lokomotornog sistema.

ANTIHOMOCISTEINSKA FORMULA (VITAMIN B6, B12 I FOLNU KISELINU) – SMANJUJE NIVO ŠTETNOG HOMOCISTEINA.

Homocistein je aminokiselina koja se, kad je u visokoj kocentraciji, okrivljuje za aterosklerozu krvnih sudova više nego holesterol i trigleciridi.

Homocistein uništava elasticitet krvnih sudova, stvara podlogu za ateroskleroze tj za ugradnju masti u zidove krvnih sudova i propadanje čvrstine krvnih sudova, stvaraju se kalcifikati u krvnim sudovima i oni postaju krti, formirajući idealan teren za nastanak tromba.

Visoke vrednosti homocisteina su značajne u otkrivanju bolesti srca i krvnih sudova.
Krvni sudovi su vazni jer u našem slučaju subhondralno  dopremaju do hrskavice važne materije za obnavljanje kako hrskavice tako i čvrstoće kostiju.

Koriscenjem Artrodieta sprečava se ateroskleroza krvnih sudova a samim tim i čitavog organizma, a time čovek dobija na svežini i praktično se podmlađuje. U suštini kad nema aterosklerotičnosti, tj starih krvih sudova nema ni starenja, jer svi bi bili mladi da im krvni sudovi ostaju kao kod deteta od 15 godina.

Povećani homocistein obično je prisutan kod osoba koje boluju od osteoporoze, alcheimerove bolesti, oštećenja očiju, bubrega.
Smanjenje nivoa ove aminokiseline posebno utiče na smanjenje rizika od srčanih oboljenja.

Sylimarin – ekstrakt gujine trave, koji štiti jetru i žučne puteve.
Deluje tako što stimuliše stvaranje proteina u jetri, samim tim olakšava obnavljanje oštećenih krvnih sudova i omogućava normalnu funkciju čitavog organizma.

Vitamin C, D3, Selen, Cink su antioksidanti koji podižu imunitet, otpornost organizma, i vitalnost čoveka.

U našem slučaju Geladrink Artrodiet je našao svoju primenu najviše kod Neuropatija:

 1. Degenerativne- mehaničke neuropatije (kao posledica spondiloza, okoštavanja, polidiskopatije)
  Najbolji rezultat je kod išijalgičnih bolova.
   
 2. Dijabetična neuropeatija 
  Dijabetes sam po sebi uništava krvne sudove a kad su loši krvni sudove loši su i nervi  jer nema dobre ishrane i zato se javljaju neuropatski bolovi u vidu žarenja, paljenja, peckanja, osećaja bola u rukama i nogama.
  Dijabeticari nakon 10 do 15 godina gube vid upravo zato jer oštećenjem malih krvnih sudova  (mikro retinopatija) nema provođenja slike u mozak.
   
 3. Nefropatije
  Kod bubrežnih bolesnika koji imaju nefropatiju , propadaju kosti, krvni sudovi - što dalje pacijenta vodi ka dijalizi.

PREPORUKA ZA UPOTREBU: ODRASLI I DECA STARIJA OD 10 GODINA

 • Geladrink artrodiet u obliku praha se uzima jednom dnevno. Prašak razmutiti u hladnoj vodi i popiti. Merica za prašak se dobija u kutiji Preporučuje se uzimanje uveče.

Upozorenje: *Nije namenjeno za decu do 10 godina, trudnice i žene u periodu dojenja *Čuvati van domašaja dece! Preparat sadrži izvor fenilalanina *Preparat sadrži veštački zaslađivač. *Ne sadrži saharozu, holesterol, lepak, laktozu. *Ne zamenjuje unos sveže hrane. *Negativna dejstva nisu poznata. * Osobe alergične na bilo koju komponentu preparate ne treba da koriste ovaj proizvod.


Način čuvanja: Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25 ºC

Artrodiet sastav

Registrovano u Ministarstvu zdravlja pod brojem: 802/2016 od 26.09.2016. god.

Besplatna dostava

Najtraženiji preparati

Saznajte novosti
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .