Geladrink Forte
Geladrink Forte
Geladrink Forte sastav

Geladrink Forte

Prodajna cena5350.00 din.
OBNAVLJA HRSKAVICU

DA LI VAM JE OŠTEĆENA HRSKAVICA U ZGLOBOVIMA?

 • Zaustavlja propadanje hrskavice
 • Regeneriše oštećenu hrskavicu
 • Smanjuje bolove pri pokretu
 • Smanjuje bolove i ukočenost na početku kretanja
 • Pakovanje za mesec dana
Izaberite oblik

Ili naručite putem telefona:

+381 11 3610256    +381 11 2687066

+381 65 2706706   +381 65 3844469

BESPLATNA DOSTAVA!

Opis

Jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide (“armaturu hrskavice”) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose ne samo obnavljanju oštećene hrskavice, nego zaštiti kompletnog zglobnog sistema.

Namenjen je pacijentima sa oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posledica upalnog procesa, povrede ili starosti.

Preventiva - usporava fiziološko starenje organizma.

Dubinski i potpuno regeneriše hrskavice, ligamente, tetive i meka tkiva organizma.

Namena:

 • Za zaštitu i kompletnu regeneraciju hrskavica, ligamenata, tetiva kao i mekog tkiva u organizmu
 • Kod osteoartroze gde se pojavljuje osetljivost na promene vremena
 • Kod ukočenosti zglobova na početku kretanja
 • Kod noćnih bolova za vreme mirovanja
 • Kod bolova nastalih većim opterećenjem organizma

OSTEOARTROZE

Degenerativne promene zglobne hrskavice koje zatim prouzrokuju promene i na ostalim delovima zgloba, a pre ili kasnije se karakterišu sa bolom i otečenom funkcijom zgloba nazivaju se artroze ili osteoartoze.

S obzirom na moderan način života artroze, danas, predstavljaju veliki socio-medicinski problem. U razvijenim zemljama kod 50% osoba starijih od 40 godina se mogu dokazati ove promene.

Uzrok nastanka nije dovoljno poznat. Fiziološko starenje organizma, mnogi spoljašnji faktori, poremećaj hormonske ravnoteže, nasledna predispozicija predstavljaju faktore koji dovode do osteoartroze.

U zavisnosti od uzroka nastanka artoza delimo ih na: primarne (uz normalno opterećenje postoji slabost hrskavice nepoznatog porekla) i na sekundarne (povrede, urođene anomalije zglobova, metaboličke i endokrine bolesti, upala...).

Lečenje osteoartroza se sastoji u smanjenju bolnosti i mišićnog spazma, sprečavanju kontraktura, poboljšanju funkcije zglobova  i osposobljavanju za aktivnosti dnevnog života.

Kod terapije osteoartritisa pacijentima se prepisuju antireuma-tici, antiflogistici, miotonolitici, analgetici i fizikalna terapija. Nijedan iz ove grupe lekova nema mogućnost da dovede do delimične ili potpune, regeneracije tkiva. Zato je sa progresijom bolesti u većini slučajeva neminovna hirurška intervencija.

Danas, u modernom načinu lečenja osteoartroza, nezamenljivi su kolagenski preparati koji imaju mogućnost regenerativnog oporavka obolelog tkiva.

Klinički je dokazano da  Geladrink Forte, od svih ispitivanih preparata koji se mogu naći na tržištu, ima najbolje rezultate kod regeneracije hrskavica, tetiva, ligamenata kao i mekih tkiva ljudskog organizma.

 • Kolageni peptidi su prirodne supstance koje stimulišu proizvodnju mladog zglobnog i koštanog kolagena, a zajedno sa glukozamin i hondroitin sulfatom, MSM-om, Bosvelinom, vitaminima C, E, selenom i manganom povoljno utiču na ishranu i obnavljanje oštećene hrskavice, olakšavaju kretanje i poboljšavaju kvalitet života. Predstavljaju osnovni gradivni element hrskavice – armaturu hrskavice za koju se vezuju sve ostale navedene supstance koje ulaze u njen sastav.
 • GLUKOZAMIN SULFAT - doprinosi formiranju i obnavljanju hrskavice. On stimuliše ugradnju sumpora u hrskavice i sinovijalnu tečnost.

 • HONDROITIN SULFAT - ulazi u sastav hrskavice i vezivnog tkiva u zglobovima. Hondroitin doprinosi očuvanju hrskavice tako što apsorbuje vodu u vezivno tkivo. Blokira enzime koji raz-građuju hrskavicu, a takođe, predstavlja i materijal za izgradnju nove hrskavice.

 • MSM-metilsulfonilmetan - je organski oblik sumpora koji je četvrti najvažniji mineral u ljudskom telu prisutan u svim ćelijama. MSM  pomaže kod zapaljenja zglobova, poboljšava njihovu fleksibilnost i reaktivira proizvodnju kolagena. On je direktna pomoć organizmu prilikom oblikovanja novog tkiva zgloba i mišića dok istovremeno smanjuje zapaljinske reakcije koje doprinose oticanju i krutosti. On se takođe ponaša kao prirodni analgetik. Pomaže oporavku mišića posle vežbanja, povreda i operacija. Spada u adaptogene supstance jer omogućava organizmu brži oporavak od stresa.

 • Bosvelin, ekstrakt kore tamjanovog drveta, deluje protiv bolova, otoka i olakšava kretanje.
 • Vitamini C, E, Selen i Mangan deluju kao antioksidanti – štite organizam od štetnih materija i pomažu ishrani hrskavice.

Preporuka za upotrebu: odrasli i deca starija od 12 godina

Preparat postoji u obliku kapsula i u obliku praha.

 • Geladrink Forte u obliku kapsula - dnevno se uzima 2×6 ili 3×4 kapsule, sa dosta vode, posle jela.
  Kapsule su želatinske, lako se gutaju i brzo otapaju u stomaku. Nisu štetne po sistem organa za varenje.
 • Geladrink Fast u obliku praška - 1 merica dnevno. Prašak razmutiti u hladnoj vodi i popiti. Merica se dobija u kutiji.

Preporuka za upotrebu: Koristite od 2 do 3 meseca. Terapiju je dobro ponoviti 2 do 3 puta godišnje, započetu terapiju nemojte prekidati. Stalna upotreba je moguća!

Upozorenje: *Nije namenjeno za decu do 12 godina. *Čuvati van domašaja dece! *Preparat sadrži veštački zaslađivač. *Ne sadrži saharozu, holesterol, lepak, laktozu. *Ne zamenjuje unos sveže hrane. *Negativna dejstva nisu poznata. * Osobe alergične na bilo koju komponentu preparate ne treba da koriste ovaj proizvod.

Način čuvanja: Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25 ºC

Sastav GelaDrink Forte

Geladrink Forte kapsule je upisan u bazu podataka o dijetetskim proizvodima Ministarstva zdravlja pod brojem 801/2016 od 24.05.2016. god.

Geladrink Forte prah je upisan u bazu podataka o dijetetskim proizvodima Ministarstva zdravlja pod brojem 153/2016 od 24.05.2016. god.

Besplatna dostava

Najtraženiji preparati

Saznajte novosti
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .