Geladrink Perpetuum
Geladrink Perpetuum
Geladrink Perpetuum sastav

Geladrink Perpetuum

Prodajna cena6750.00 din.
ZA SPORTISTE I AKTIVNE OSOBE

DA LI ŽELITE POSTIĆI VRHUNSKE REZULTATE?

  • Namenjen aktivnim sportistima i rekreativcima
  • Smanjuje umor
  • Eliminiše posledice fizičkog i psihičkog opterećenja
  • Za sve osobe izložene svakodnevnom stresu - Menadžeri
  • Pakovanje za 25 dana
Izaberite oblik
Opis

Geladrink® PERPETUUM je visoko energetski dodatak ishrani:

  • s pozitivnim fiziološkim dejstvom na organizam, zglobove i ceo lokomotorni aparat
  • pogodan za AKTIVNE SPORTISTE za eliminisanje posledica fizičkog i psihičkog opterećenja i postizanje vrhunskih rezultata.
  • za sve osobe izložene svakodnevnom stresu koje imaju visoke energetske potrebe, a nemaju vremena da se rekreativno bave sportom (menadžeri, vozači, piloti, osobe na odgovornim funkcijama... i dr)

Geladrink Perpetuum nije svakodnevni proizvod, nešto što možete naći svuda…

Geladrink Perpetuum je rezultat najnovijih istraživanja molekularne biologije i fiziologije mekih tkiva, ligamenata, tetiva i hrskavica.

U vrhunskom sportu takmičarima omogućava brzu regeneraciju organizma, bolju zaštitu koštano-zglobnog sistema i mekih tkiva kao i za dugotrajno i permanentno održavanje takmičarske kondicije.

Za regeneraciju organizma posle dugih i iscrpljujućih bolesti i nakon teških povreda koštano-zglobnog sistema.

Svaka supstanca u superkompleksnoj formuli Perpetuuma ima svoj razlog, svaka ima svoj značaj i svaka ima svoje dejstvo tako da ukupni efekat tog kompleksa bude zaista vidljiv.

Kod pronalaženja i razvoja Geladrink Perpetuuma polazilo se od dugogodišnjih iskustava korisnika, kao i konsultacija sa specijalistima: doktorima iz područja sportske medicine, ortopedije i fizijatrije, ali i u skladu sa novim otkrićima u oblasti nauke i medicine u svetu.

Pored toga što je namenjen upravo sportistima za postizanje najviših rezultata, preparat se takodje  preporučuje uspešnim poslovnim ljudima, kod kojih su psihičko opterećenje i stres svakodnevno prisutni.

Sastav

U svom sastavu sadrži osnovne elemente za regeneraciju hrskavice zglobova, zatim biljne ekstrakte, minerale i vitamine, koji pomažu poboljšanje psihičkog stanja i eliminisanje posledica stresa.

GLUKOZAMIN SULFAT - doprinosi formiranju i obnavljanju hrskavice. On stimuliše ugradnju sumpora u hrskavicu i sinovijalnu tečnost.

HONDROITIN SULFAT  - ulazi u sastav hrskavice i vezivnog tkiva u zglobovima. Hondroitin doprinosi očuvanju hrskavice tako što apsorbuje vodu u vezivno tkivo. Blokira enzime koji razgrađuju hrskavicu, a predstavlja i gradivni materijal za novu hrskavicu.

NATRIJUM HIJALURONAT - je natrijumova so i ima jedinstvenu hidrofilnu osobinu - vezuje i zadržava veliku količinu vode.

Jedan njegov molekul vezuje do 1000 molekula vode i drži ih vezane čak i u suvoj sredini. Natrijum hijaluronat održava unutrašnju zapreminu tkiva.

KOENZIM Q 10 - utiče na metaboličke procese u organizmu, na sagorevanje masti, na fleksibilnost ćelijske membrane. Snažan je antioksidant tj. usporava procese koji dovode do oštećenja i starenja ćelija. Sa godinama proizvodnja koenzima Q10 u orga-nizmu se smanjuje čak do 80%. Ima sinergističko (pojačavajuće) dejstvo sa glutationom i selenom koji su takođe moćni antioksidanti. Doprinosi i regeneraciji vitamina E jednog od najras prostranjenijih antioksidanata.

TAURIN - ima ulogu u stabilizaciji ćelijskih membrana. Od velikog je značaja za funkcionisanje celog nervnog sistema. Reguliše nivo kalcijuma unutar ćelija i time štiti srčani mišić od smetnji i oštećenja. Učestvuje u regulaciji krvnog pritiska. Takođe, učestvuje u apsorpciji natrijuma i magnezijuma.

Preporuka za upotrebu:

Preparat postoji u obliku kapsula i u obliku praha.

Doziranje – kapsule

350 kapsula, 25 dnevnih doza
Odrasli: 2 x dnevno po 7 kapsula
Uz kapsulu popiti dovoljnu količinu vode, najbolje posle jela.

Doziranje – prašak

Odrasli: 2 merice (20g) praška dnevno. Prašak razmutiti u hladnoj vodi i popiti.
               Merica za prašak se dobija u kutiji

Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Ne preporučuje se upotreba preparata duže od 2 meseca u kontinuitetu. Proizvod ne sadrži gluten, saharozu i holesterol.

Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama.

Način čuvanja: Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25 ºC, van domašaja dece!

Perpetuum sastav

Geladrink Perpetuum u kapsulama je upisan u bazu podataka o dijetetskim preparatima Ministarstva zdravlja pod brojem 1820/2016 od 20.12.2016. god.

Geladrink Perpetuum u prahu je upisan u bazu podataka o dijetetskim preparatima Ministarstva zdravlja pod brojem 3836/2018 od 12.06.2018

Besplatna dostava

Najtraženiji preparati

Saznajte novosti
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .