Geladrink Extra
Geladrink Extra
Geladrink Extra

Geladrink Extra

Prodajna cena5800.00 din.
EKSTRA INTEZIVNA ISHRANA ZGLOBOVA

EKSTRA INTEZIVNA ISHRANA ZGLOBOVA

 • Brzo smanjuje bol
 • Smiruje otoke u zglobovima
 • Smanjuje jutarnju ukočenost
 • Povećava pokretljivost zglobova
 • Prirodna zamena za analgetike
 • Pakovanje za mesec dana
Opis

EKSTRA intenzivna ishrana za zglobove koja štiti i hrani zglobove, a njen efekat podrške se manifestuje za kratko vreme. Geladrink® EXTRA ima snažno antiinflamatorno dejstvo i brzo smanjuje bol.

Namena:

 • ljudima sa istrošenim zglobovima usled preteranog stresa ili starenja
 • osobama sa simptomima slabljenja tetiva ili ligamenata
 • ljudima čijim zglobovima je potrebna ekstra brza ishrana
 • osobama koje su izložene prekomernom opterećenju ili teškom fizičkom radu
 • ljudima sa reumatoidnim artritisom,ali i za artroze i oštećenja tetiva,uključujući karpalne tunele

Geladrink® EXTRA je nastavak ishrane zglobova linije Geladrink® čija je osnova kolagenski peptidi. Istovremeno, međutim, uključuje i najnovija saznanja iz ishrane zglobova.

Geladrink® EXTRA je jednostavno namenjen svima kojima je potrebna EKSTRA snažna ishrana zglobova!

 • Sastav:

  hidrolizat kolagena Gelita® 3000 Da, metilsulfonilmetan, natrijum-hijaluronat, ekstrakt smole tamjana, bromelain, ekstrakt rizoma kurkume, L-askorbinska kiselina, ekstrakt herbe rastavića, ekstrakt kore bele vrbe, DL-α-tokoferil-acetat, L-seleno-metionin, mangan-bisglicinat, bakar-bisglicinat, ekstrakt ploda crnog bibera, limunska kiselina, fruktoza, pektin (zgušnjivač), voćni sok u prahu, aroma pomorandže; beta-karoten i betanin (boje), sukraloza (zaslađivač).

  GELADRINK® EXTRA je dijetetski suplement sa kolagenom, metilsulfonilmetanom, hijaluronskom kiselinom, ekstraktima tamjana, kurkume, bibera, rastavića, bele vrbe, vitaminima C, E, bakrom, manganom i selenom, namenjen koštano-zglobnom sistemu.

  • KURKUMA Nedavno se počelo mnogo pričati o supstanci zvanoj kurkuma, koja se do sada uglavnom koristila u kuhinji. To je ekstrakt biljke Curcuma longa i pripada porodici đumbira. Nije slučajno što se u narodu naziva i indijski šafran. To je ne samo zbog njegove živopisne žute boje, već I zbog njegove retkosti, kada se koristi van kuhinje – kao supstanca sa nutritivnim i fiziološkim efektima. Za nas je važno da pomaže u očuvanju zdravih zglobova, pa čak i kostiju. Na kraju krajeva, zglob nije samo sastavljen od mekih tkiva, već je i kost važan deo zgloba. Ako se sa kurkumom kombinuje dejstvo supstanci koje blagotvorno deluju na ishranu zglobova, nega zglobova se umnožava.
  • BROMELAIN je kompleks proteolitičkih enzima dobijenih iz ananasa. To je veoma zanimljiva supstanca koja, između ostalog, utiče na kvalitet unutrašnjih biohemijskih procesa. Uspešno se koristi u prehrambenoj industriji i farmakologiji, a sve više raste njen značaj i u medicini.
  • BIOPERINE® je standardizovani ekstrakt crnog bibera. Sadrži alkaloid piperin, koji značajno povećava biološku dostupnost kurkumina u organizmu. Bioperine® takođe povećava biološku dostupnost drugih ekstrakata, vitamina i mineralnih supstanci. Stoga je važan deo originalnog dijetetskog suplementa Geladrink.
  • HIJALURONSKA KISELINA u obliku natrijum hijalurona je prirodna supstanca u telu. Ova kiselina je prisutna u velikim količinama u sinovijalnoj tečnosti (ono što kolokvijalno nazivamo zglobnom masnoćom) i takođe u koži. Vezuje vodu. Može da apsorbuje približno hiljadu puta veću količinu vode od svoje težine, čime utiče na svojstva zglobne tečnosti i hidrataciju vezivnog tkiva - zglobne hrskavice, kože, ligamenata, tetiva itd.
  • TAMJAN (Boswellia serrata) doprinosi zdravlju zglobova.
  • VITAMINI C, E, SELEN, MANGAN i BAKAR doprinse zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

  Preporuka za upotrebu: odrasli i deca starija od 12 godina

  Preparat postoji u obliku praha.

  • Geladrink Extra se uvek uzima na početku terapije i to u periodu od 1 do 3 meseca, zavisno od stanja pacijenta u kom se nalazi. Kod slabijih bolova dovoljan je 1 mesec, dok u slučaju upale i prisustva otoka neophodno je koristiti ovaj preparat 2 do 3 meseca.
  • Geladrink Extra u obliku praška - 1 merica dnevno. Prašak razmutiti u hladnoj vodi i popiti. Merica se dobija u kutiji.

  Preporuka za upotrebu: Koristite od 2 do 3 meseca. Terapiju je dobro ponoviti 3 puta godišnje, započetu terapiju nemojte prekidati. Stalna upotreba je moguća!

  Napomene: Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu! Ne preporučuje se upotreba preparata duže od 3 meseca u kontinuitetu. Proizvod ne sadrži gluten, saharozu i holesterol.

  Upozorenja: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod nije namenjen deci, trudnicama i dojiljama.

  Način čuvanja: Čuvati na suvom mestu, na temperaturi do 25 ºC

Sastav GelaDrink Fast

Geladrink Extra u prahu je upisan u bazu podataka o dijetetskim preparatima Ministarstva zdravlja pod brojem: 24819 od 30.04.2024. god.

Besplatna dostava

Najtraženiji preparati

Saznajte novosti
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .