Bolovi u kolenima

Bolovi u kolenima

Indikacija: gonartritis I. – III. stepena, bolovi u kolenima

Povezanost unutrašnjih organa sa bolovima u kolenu

Na zdravlje zglobova kolena utiče pravilno funkcionisanje bubrega koje je povezano sa kvalitetom života i načinom življenja. Na njihovo funkcionisanje često negativno utiču česte infekcije mokraćnog trakta, uključujući upalu mokraćne bešike, cistitis i upalu mokraćnog kanala koje su uzrokovane bakterijskom infekcijom. Ogleda se čestim nadražajima na mokrenje, pojavom osećaja žarenja ili bolovima pri mokrenju. Uprkos jakim nadražajima na mokrenje, pacijent izlučuje samo vrlo malu količinu mokraće koja je neobično mutna, tamna i neprijatnog mirisa. Zbog toga dolazi do pojave grčeva u oblasti ispod donjeg trbuha.

Prilikom poremećaja funkcije bubrega dolazi do zadržavanja vode i edema na udovima i glavi, što je uzrokovano zadržavanjem mokraće u organizmu. Za povećanje protoka mokraće kojom se izlučuju štetne materije iz mokraćnog trakta, neophodno je mokriti odmah čim osetimo nadražaj za mokrenje. Najvažnije je pridržavati se režima unosa tečnosti, dnevno najmanje 2 do 3 litra čiste vode koja je neophodna za razređivanje mokraće.

Biljna terapija:

Osim vode, za izlučivanje mokraće i stimulaciju bubrega i mokraćne bešike, preporučljivo je piti biljne čajeve.

Kako se upotrebljavaju preparati GELADRINK u slučaju postojanja bolova u kolenima praćenih otokom zglobova (dekompenzovani artritis)

Način upotrebe:

Minimalno preporučeno trajanje terapije za gonartritis I-II stepena je 3 meseca

Prvi mesec Dnevna terapija: Geladrink FAST 2 x 6 kapsula

Drugi i treći mesec Dnevna terapija: Geladrink FORTE 1 posudica za doziranje

Minimalno preporučeno trajanje terapije za gonartritis III stepena je 6 meseci

Prvi 1-2 meseca Dnevna terapija: Geladrink FAST 2 x 6 kapsula

Naredna 4-5 meseci Dnevna terapija: Geladrink FORTE 1 posudica za doziranje

GELADRINK FAST
GELADRINK FAST
Prirodan i potpuno bezbedan preparat, koji ublažava pojave kao što su bolovi u zglobovima, upala i otoci (edemi) u zglobovima, obnavlja pokretljivost istih kod osteoartritisa i štiti čitav zglobni sistem, a ne izaziva nikakve nuspojave.

GELADRINK FORTE
GELADRINK FORTE
Jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide, glukozamin i hondroitin sulfat.

GELADRINK FORTE KESICE
GELADRINK FORTE - kesice
Namenjen je pacijentima sa oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posledica upalnog procesa, povrede ili starosti.
Saznajte novosti
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .