Venalin

ACAI SLIM

Prodajna cena2250.00 din.
PODRŠKA MRŠAVLJENJU: acai berry, guarana, garcinie

PODRŠKA MRŠAVLJENJU

  • Jedinstvena kombinacija Acai ekstrakta, Guarane i Garsinije koja može da pomogne u smanjenju težine.
  • Vrlo efikasno ubrzava metabolizam, sagoreva masti, daje osećaj sitosti i pomaže ukupni gubitak težine.
nedostupan.jpg
Opis

Acai Slim je dodatak ishrani, jedinstvena kombinacija Acai ekstrakta, Guarane i Garsinije koja može da pomogne u smanjenju težine. Vrlo efikasno ubrzava metabolizam, sagoreva masti, daje osećaj sitosti i pomaže ukupni gubitak težine.

Acai Beri, tamno ljubičasta bobica palminog drveta koja raste u kišnim šumama Amazona, prirodni je izvor vitamina A, B1, B2, B3, B6, B12 , C , D i E, kao i hroma, magnezijuma, cinka, gvožđa, kalcijuma, omega 3, 6, 9 nezasićenih masnih kiselina, proteina, vlakana, biljnih sterola i mnogih drugih supstanci.

Najveća snaga Acai bobica leži u natprosečnom nivou antioksidanata (10 puta više nego u groždju, 20 puta više nego u borovnici).

Guarana raste u kišnim šumama Brazila i vekovima je služila kao stimulans i izvor energije. U prošlosti, guarana se koristila za oporavak od umora. Sadrži uglavnom teobromin, vitamine C i B, biljna ulja, tanin i kofein, koji za razliku od kafe ne iritira želudac i oslobada se postepeno - tokom 6-8 sati. Guarana se, zbog svoje sposobnosti da poveca gubitak masti i ublaži glad, široko koristi u ishrani kao sagorevac masti, snažan antioksidans, stimulans i tonik energije.

Garcinia se obično može naći u Aziji. To je izvor biološki aktivnog HCA (hidroksicitricna kiselina), koji sprečava stvaranje procesa masnog tkiva - tzv. lipogenezisa, pozitivno utiče na metabolizam masti i šećera, povećava proizvodnju glikogena u jetri , smanjujući proizvodnju holesterola, ali i veoma uspešno suzbija glad. Istraživanja pokazuju da Garcinija najbolje funkcioniše kod prekomernog uzimanja hrane usled stresa, anksioznosti, depresije, jer šalje signale mozgu o smislu sitosti, i na taj način sprečava prekomernu potrošnju hrane.

Doziranje: 2 kapsule dnevno.

Besplatna dostava

Najtraženiji preparati

Saznajte novosti
Kolačiće (Cookies) koristimo kako bi sajt bio funkcionalan. Korišćenjem našeg sajta, slažete se sa "Uslovima korišćenja" i "Politikom privatnosti" .