Facebook      Rss feed       Pošaljite nam e-mail
Korisni linkovi:    Upišite se za Newsletter   
Geladrink Forte je jedini kompleksan preparat za dubinsku regeneraciju oštećene hrskavice, koji u svom sastavu ima kolagene peptide (“armaturu hrskavice”) i glukozamin i hondroitin sulfat koji se ugrađuju u kolagenu strukturu i zajedno doprinose obnavljanju oštećene hrskavice.
Sastav:
 • Kolageni peptidi Predstavljaju osnovni gradivni element hrskavice - armaturu hrskavice za koju se vezuju sve ostale supstance koje ulaze u njen sastav.
 • Glukozamin sulfat i Hondroitin sulfat Predstavljaju supstance koje se ugrađuju u armaturu sačinjenu od kolagenih peptida i zajedno sa kolagenom učestvuju u regeneraciji oštećene hrskavice.
 • MSM (prirodni izvor sumpora) Neophodan je za izgradnju glukozamin i hondroitin sulfata i otklanja bolove uzrokovane upalom.
 • Bosvelin (ekstrakt kore tamjanovog drveta) Smanjuje upalu, otok i bol, a povećava pokretljivost obolelog zgloba.
 • Vitamin C, vitamin E, Selen i Mangan Čiste zglob od štetnih materija organizma.

Geladrink-FORTE

Namenjen je pacijentima sa delimičnim oštećenjem hrskavice, bilo da je ono nastalo kao posledica upalnog procesa, povrede ili starosti.

Sastav Geladrink Forte

 1. Kolageni peptidi su prirodne supstance koje stimulišu proizvodnju mladog zglobnog i koštanog kolagena, a zajedno sa glukozamin i hondroitin sulfatom, MSM, Bosvelinom, vitaminima C, E, selenom i manganom povoljno utiču na ishranu i obnavljanje oštećene hrskavice, olakšavaju kretanje i poboljšavaju kvalitet života. Predstavljaju osnovni gradivni element hrskavice – armaturu hrskavice za koju se vezuju sve ostale navedene supstance koje ulaze u njen sastav.
 2. Glukozamin i hondroitin sulfat i MSM su supstance prirodnog porekla, a inače su prirodni sastojci hrskavice, koji se usled upalnog procesa ili oštećenja uništavaju, pa ih je neophodno, zajedno sa kolagenim peptidima, uneti iz spoljašnje sredine.
 3. Bosvelin, ekstrakt kore tamjanovog drveta, deluje protiv bolova, otoka i olakšava kretanje.
 4. Vitamini C, E, Selen i Mangan deluju kao antioksidanti – štite organizam od štetnih materija i pomažu ishrani hrskavice.

Preporuka za upotrebu:

Preparat postoji u obliku kapsula i u obliku praha.

 • Kapsule se uzimaju 2×6 ili 3×4 na dan, posle jela sa dosta tečnosti. Kapsule su želatinaste,lako se gutaju, brzo se otapaju u stomaku i ne oštećuju sistem organa za varenje.
 • Geladrink Forte u obliku praha se uzima jednom dnevno u čaši vode posle jela, minimum tri meseca bez pauze.

U cilju preventive i sprečavanja daljeg propadanja već oštećene hrskavice preporučuje se upotreba 2-3 puta godišnje 3 meseca zaredom.

Prednost ovog preparata je što su sve supstance prirodnog porekla, nema neželjenih efekata niti kontraindikacija.
Može bezbedno da se uzima u kombinaciji sa drugim lekovima, ili u kombinaciji sa ostalim Geladrink preparatima.

Sastav

Sastav dnevne doze – u kapsulama
Gelita® kolageni peptidi 3328 mg
Glukosamisulfat 1500 mg
Hondroitinsulfat 800 mg
MSM prirodni 600 mg
Boswellia Serrata 100 mg
Vitamin C 100 mg
Vitamin E 36 mg
Selen 50 mcg
Mangan 2 mg

Geladrink Forte kapsule  je upisan u bazu podataka o dijetetskim proizvodima  Ministarstva zdravlja  pod  brojem  801/2011 od  24.05.2011.

Sastav dnevne doze – prah
Gelita® kolageni peptidi 8000 mg
Glukosamisulfat 1500 mg
Hondroitinsulfat 800 mg
MSM prirodni 600 mg
Boswellia Serrata 100 mcg
Vitamin C 100 mg
Vitamin E 36 mg
Selen 50 mcg
Mangan 2 mg

Geladrink Forte prah je upisan u bazu podataka o dijetetskim proizvodima Ministarstva zdravlja pod brojem 153/2011 od 24.05.2011.

Izaberite jednu od opcija naručivanja naših
proizvoda i poboljšajte kvalitet Vašeg života!
ZA SVE DODATNE INFORMACIJE
INFO TELEFON: 011/361-02-56
pet-tibetanca
vezbe-istezanja
geladrink-fast
BESPLATNA KUĆNA DOSTAVA!

ZA SVE DODATNE INFORMACIJE
INFO TELEFON: 011/361-02-56

Klinička studija Geladrinka

dr-adam

Geladrink ima urađenu kliničku studiju, koja je objavljena na kongresu EULAR-u ( Evropsku liga protiv reumatizma - najviši organ evropskih reumatologa koji određuje pravce terapije reumatskih oboljenja) u Barseloni 2007 godine. Autor Geladrinka, Prof.MUDr.Milan Adam, DrSc.Dr.h.c., 2003 godine dobio je prestižno priznanje UNESCO za doprinos medicinskoj nauci. Prof. Adam je izvršio prvo značajno kliničko ispitivanje delovanja kolagenih peptida (glavni sastojak Geladrinka) na ispoljeno oštecenje hrskavice kolena.

Kliknite ovde za više informacija